Coaching met paarden in de omgeving van Amsterdam

Bij SR Paardencoaching en Paardrijlessen ben je aan het juiste adres voor coaching met paarden in Amsterdam. Deze effectieve en diepgaande manier van coaching met dieren is breed inzetbaar. Dit kan worden ingezet als je hinder ondervindt van een traumatische ervaring of bij stress-gerelateerde klachten en een burn-out. Als ervaren paardencoach sta ik dan ook graag voor je klaar, als je graag wilt weten wat paardencoaching in Amsterdam voor jou kan betekenen.

Paarden zijn gevoelig voor de innerlijke en emotionele belevingswereld van een ander. Ze zijn de ogen van onze ziel. Juist daarom kunnen deze dieren effectief worden ingezet bij coaching. Bijvoorbeeld als je moeite hebt met jouw verbale of non-verbale communicatie richting andere personen. Maar, ook bij een burn-out, stress of spanningsklachten en het verbeteren van jouw mentale en geestelijke balans kan paardencoaching ingezet worden.

Dit komt mede omdat paarden gebruik maken van lichaamsenergie. Als het ware scannen ze hun kudde, zoals ze dat van nature gewend zijn. Dat geldt ook voor jou. Coaching met paarden in de omgeving van Amsterdam is tevens inzetbaar als je beter om wilt leren gaan met weerstand of wilt kunnen beschikken over meer zelfvertrouwen. Voor paardencoaching in Amsterdam en Purmerend sta ik dan ook graag voor je klaar.

Neem contact op

Effectieve coaching met paarden Amsterdam

Coaching met paarden staat geheel in het teken van ontspanning veiligheid en vertrouwen. Paarden zorgen ervoor dat je stress en spanningen op de juiste manier af kunt laten vloeien. Dit kan door te bewegen samen met het paard, in stilstand, maar ook het berijden van paarden zorgt ervoor dat je een diepe ontspanning ervaart. Paardencoaching is dus ook een prima alternatief als je op zoek bent naar traumatherapie in Amsterdam.

Zeker als je weet dat paarden extreem gevoelig zijn voor de lichaamstaal die we uitstralen. Een paard scant jouw non-verbale lichaamsenergie zodra je in de buurt komt. Het gedrag van het paard vertelt vervolgens wat over datgene wat jij uitstraalt. De spiegel die je wordt voorgehouden door coaching met paarden in Amsterdam, helpt je vervolgens verder bij de doelen die je wilt bereiken. Dat kan het verwerken van een trauma zijn, maar ook het stellen van doelen en grenzen.

Ook als je beter wilt leren omgaan met de obstakels die zich voordoen op jouw levenspad kan coaching met paarden in Amsterdam ingezet worden. Als ervaren paardencoach laat ik je zien hoe het gedrag van het paard vertaalt kan worden naar jou als individu. Daarbij voorzie ik je natuurlijk van de ondersteuning en de begeleiding die je nodig hebt. Neem gerust contact op voor het samen verkennen van de mogelijkheden.