Paardencoaching in de omgeving van Amsterdam

Voor paardencoaching in Amsterdam sta ik als ervaren coach graag voor je klaar. Ik voorzie je van de ondersteuning en begeleiding die je nodig hebt bij het verwerken van een trauma of de hinder die je ondervindt door toedoen van stressklachten of een burn-out. Ook als je beter wilt leren communiceren, jouw zelfvertrouwen een boost wilt geven of doelen en grenzen wilt stellen is paardencoaching in Amsterdam effectief inzetbaar.

Paarden zijn echte kuddedieren. Een paard voelt zich daarom altijd direct verantwoordelijk voor het welzijn van de kudde. Om de lichamelijke en mentale toestand van de kudde te kunnen meten, scant een paard de lichaamsenergie van de ander. Zo weet het dier of er gevaar dreigt of niet. Zo werkt dat ook met paardencoaching in Amsterdam. Zodra je het paard benaderd, zal het jouw lichaamsenergie en de non-verbale communicatie die je uitstraalt scannen.

Het gedrag wat het paard vervolgens laat zien, is een directe weerspiegeling van jouw uitstraling. Het is dan ook niet voor niets dat paarden jouw emotionele belevingswereld tot in detail kunnen laten zien. Op deze manier kan ik het gedrag van het paard vertalen naar jou als persoon. Voor coaching met paarden in de omgeving van Amsterdam en Purmerend ben je bij mij dan ook van harte welkom.

Neem contact op

Paardencoaching in Amsterdam

Paardencoaching in Amsterdam is breed inzetbaar. Het werkt effectief bij stress en spanningsklachten, maar ook als je jouw innerlijke balans wilt herstellen kan deze methode toegepast worden. Ook als je op zoek bent naar traumatherapie in Amsterdam kun je gebruik maken van mijn coaching. Een trauma kan veroorzaakt worden door invloeden van buitenaf. Deze kunnen zich recent afgespeeld hebben, maar kunnen ook dateren uit jouw verleden.

In veel gevallen ondervind je dan onbewust hinder van een trauma dat je misschien niet bewust hebt meegemaakt. Een goede verwerking is daarbij van groot belang. Op deze manier kun je weer verder met je leven, zonder dat elke dag als een opgave voelt. Paardencoaching in Amsterdam werkt op basis van vertrouwen en ontspannen. Dit kan door te bewegen met het paard, in stilstand, maar ook op de rug van het paard is paardencoaching mogelijk.

Door de bewegingen van het paard te volgen, kun jij je totaal overgeven aan de geborgenheid en veiligheid die het paard je laat voelen. De diepe ontspanning die je ervaart maakt een belangrijk deel uit van de paardencoaching in Amsterdam en Purmerend. Als ervaren paardencoach sta ik dan ook graag voor je klaar. Neem gerust contact op.