Testimonial

Wat ik bijzonder vind aan Sylvia is de oprecht open en niet oordelende houding, dit maakt haar tot een natuurtalent in coaching (en ook in het geven van priv├ę les). Rationeel als ik ben, ben ik vaak sceptisch over de effectiviteit van coaching. Deze scepsis is bij Sylvia volledig weggevallen. Ik had de eer en het genoegen om door haar gecoached te mogen worden. Dit was een heel bijzondere ervaring: staand in de bak met een paard die mijn gevoelens direct spiegelde en Sylvia naast de bak die vragen stelde.

Ik ben bekend met het geven van psychotherapie├źn, waarin er vaak verscheidene sessies nodig zijn om woorden en gevoel bij elkaar te krijgen. In de bak spiegelde het paard echter direct mijn gevoel terwijl ik antwoord gaf op de vragen van Sylvia en Sylvia rustig, respectvol en zonder enig oordeel doorging met vragen. Het paard deed dit door van mij weg te lopen of naar mij toe te komen. Het was echt direct inzichtgevend en tegelijkertijd heel troostrijk en veilig.

Ik raad Sylvia zonder twijfel aan als paardencoach zowel voor mensen die met zichzelf in de knoop zitten, maar ook voor mensen die zichzelf gewoon beter willen leren kennen.

- Marieke van de Ven, psychiater